Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayaklı kan bankasına plaket

Kızılay, kurum ziyaretleri kapsamında Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde gerçekleştirdiği kan bağışı organizasyonunda 57. bağışını yapan Ozan Aydoğdu’ya plaket takdim etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2023 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2023 10:58
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Ayaklı kan bankasına plaket

Kızılay, kan bağışı konusundaki farkındalığı artırmayı ve toplumda gönüllü kan bağışını yaygınlaştırmak adına kurum ziyaretlerine devam ediyor. Kızılay Kan Bağışı Merkezi ekip doktoru Erhan Aksoy, Edirne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde gerçekleşen bu organizasyonun, kamu kurumları arasında dayanışma ve işbirliğini teşvik etme amacına hizmet ettiği ifade edildi. Aksoy, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde gerçekleştirdikleri organizasyonda bağışçı Ozan Aydoğdu’nun orada çalıştığını bildiklerini, kendisine jest yapmak istediklerini belirterek, 57’inci bağışını gerçekleştiren Aydoğdu’ya plaket takdim etti.  

“VATANDAŞLARIMIZ DUYARLI OLMALI”

Aksoy, Ozan Aydoğdu nezdinde tüm vatandaşları kan bağışına davet ettiğini belirterek “Ozan Aydoğdu bizim sürekli çok duyarlı bağışçılarımızdan. Biz Kızılay olarak 10. bağışını yapmış vatandaşlara bronz madalya, 25. bağışını yapmış olan bağışçılarımıza gümüş madalya, 35. Bağışını yapmış olan bağışçılarımıza altın madalya, 45 ve üzerindeki kan bağışı yapmış bağışçılarımıza ise plaket hediye ediyoruz. Biz genelde bağışçılarımızla tanış olmaya başlarız. Ozan Beyle de sürekli görüştüğümüz için burada çalıştığını biliyorduk. Burası ona özel değildi ama biz organizasyonumuz içerisinde onunda burada çalıştığını bilerek bir jest yapmak istedik. Böyle bir organizasyon içerisine girdik ve kendisine plaketini bugün burada 57. bağışını yaptığı için de takdim ettik. Umarım Ozan Bey nezdinde tüm vatandaşlarımızı da kan bağışına davet etmiş oluruz” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.