Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AVM’de masa tenisi etkinliği

Edirne İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından Dünya Masa Tenisi gününe özel bir AVM’de masa tenisi masası kuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 13:00
Kaynak: HİLAL PEKER
AVM’de masa tenisi etkinliği

Edirne İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Dünya Masa Tenisi Günü'nü kutlamak amacıyla özel bir etkinlik düzenledi. Bu kapsamda Edirne’de bulunan bir alışveriş merkezinde birinde özel bir masa tenisi alanı oluşturuldu. Masa tenisi severlerin bir araya gelip keyifli vakit geçirebileceği bu alanda, profesyonel masa tenisi masaları ve ekipmanlar sağlandı.

Edirne Masa Tenisi İl Temsilcisi Pakize Uz, tüm vatandaşları masa tenisi oynamaya davet etti. Uz, etkinlik amacının hem masa tenisi sporuna olan ilgiyi artırmayı hem de gençleri spor yapmaya teşvik etmek olduğunu söyledi.

“SAAT 16.00’YA KADAR BURADAYIZ”

Tüm vatandaşları masa tenisi oynamaya çağıran Uz; “Dünya Masa Tenisi Günü olduğu için bir etkinlik, turnuva şeklinde kendi çapımızda bir şeyler yapmak istedik. Masa tenisi sporunu tanıtmak, dışarıda da göstermek için bugün buradayız. Yetişkinler olur, katılmak isteyen olur. Örneğin Saraçlarda yaptığımız etkinlikte çoğu çocuk keyif alıp masa sporuna ilgi duyup devam etti. Herkes gelip burada masa tenisi oynayabilir. Saat 16.00’ya kadar herkes gelip buradan masa tenisini öğrenebilir. Raketimiz ve topumuz burada çocuklar görünce dayanamayıp geliyor zaten, tüm halkımızı da bekliyoruz” dedi.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.