Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atıl, “Olimpiyatlara çok sporcuyla katılmak istiyoruz”

Edirne’de gerçekleştirilen Türkiye Yıldız, Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takımı Seçmeleri’nde Milli Takımlar Teknik Direktörü Yasin Atıl; “Olimpiyatlara çok sporcuyla katılmak istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 10:52
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Atıl, “Olimpiyatlara çok sporcuyla katılmak istiyoruz”

Edirne’de gerçekleştirilen Türkiye Yıldız, Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takımı Seçmeleri’nde Milli Takımlar Teknik Direktörü Yasin Atıl, olimpiyat hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Edirne’de Olimpik Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Türkiye Yıldız, Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takımı Seçmeleri’nde konuşan Milli Takımlar Teknik Direktörü Yasin Atıl, “İnşallah olimpiyat sürecini Edirne’de devam ettirip yol alacağız” dedi. Atıl, Edirne’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

“İLK OLİMPİYAT SEÇME YARIŞINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Atıl, yarışların Olimpiyat seçmeleri için en önemli organizasyonu olduğunu belirterek; “Her sene bize güzel yarışma ortamı sağladıkları için İl Temsilcimize, Edirne Valiliği’ne Edirne Belediyesi’ne ve herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu noktada 374 sporcuyla birçok milli takımın seçileceği bir yüzme müsabakasında bulunuyoruz. Olimpiyat seçme sürecimiz bu senenin en önemli yarışlarından ve baktığımızda bu sezonun ilk olimpiyat seçme yarışını gerçekleştiriyoruz. Sporcularımız burada ellerinden geleni yapıyorlar. Şu ana kadar birçok rekor kırdılar, rekorlarla devam ediyorlar. Önemli olan bu rekorları bir olimpiyat barajıyla süslemektir. Fakat dönem olarak bazen sporcuları yoğun dönem ve süreçlerden geçiriyoruz. Bu seçmenin önünde de bir Türkiye Şampiyonası ile mücadele ettiler. Buna rağmen iyi mücadele ettiler. Bugüne kadar olimpiyat seçmelerinde 3 tane A baraj aldık ve bu barajların yanında B barajları da mevcut. Bu sayıları sezon sonuna kadar elimizden geldiğince arttırıp olimpiyatlara mümkün oldukça A baraj geçerek çok sporcuyla katılmak istiyoruz. İnşallah bu süreci Edirne’de devam ettirip yol alacağız. Bizleri destekleyen ve imkân sağlayan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.