Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atandıktan 3 gün sonra istifası istendi

Gelecek Partisi Edirne İl Başkanı Havva Aksoy, 3 gün önce Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı görevine atanan Kıymet Kara’nın istifasının alındığını açıklarken; “Kıymet Kara hanımefendinin partimiz ile ilişkisi kalmamıştır, kamuoyunu saygı ile bilgilendiriyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2024 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2024 20:02
Kaynak: Haber Merkezi
Atandıktan 3 gün sonra istifası istendi

Gelecek Partisi Edirne İl Başkanı Havva Aksoy, 3 gün önce Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı görevine atanan Kıymet Kara’nın istifasının alınarak görevine son verildiğini açıkladı.

Aksoy, Gelecek Partisi Keşan Belediye Başkan adayı Aydoğan Ersöz ile birlikte gerçekleştirdiği açıklamada, Kara’nın Gelecek Partisi ile ilişkisi kalmadığını söyledi. Aksoy, Gelecek Partisi olarak tüm il ve ilçelerde mücadele etmeye devam ettiklerini belirterek; “Hizmet yolculuğumuzun başında söz verdiğimiz gibi, durmadan, yorulmadan ve ihmal etmeden tüm vatandaşlarımızla gönülden kucaklaşıyoruz. Bu süreçte ülkenin bir numaralı gündemi olan ekonomik zorluklar ve geçim sıkıntısı ile mücadele en büyüğümüzden en küçüğümüze hepimizin asli bir görevi olmuştur. Yerel yönetimlerin de bu ekonomik mücadelede önemini biliyor ve yerel yönetimlerde adaylarımız ile omuz omuza mücadele vererek çalışmalarımızı son hızıyla sürdürüyoruz. Bu zorlu süreçte bizimle gönülden beraber olanlara öncelikle teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

“KARA’NIN İSTİFASI ALINMIŞTIR”

Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı görevine 3 gün önce atanan Kıymet Kara’nın, Gelecek Partisi ile ilişkisi kalmadığını açıklayan Aksoy; “3 gün önce Keşan ilçe başkanı olarak Kıymet Kara hanımefendinin atamasının yapıldığını duyurmuştuk. Gelecek Partisi genel merkezimizin ve Edirne il başkanlığımızın aldığı karar gereği, ilçe başkanı olarak ataması yapılan Kıymet Kara hanımefendinin istifası istenmiş, istifası alınmış ve ilçe teşkilatı şimdilik feshedilmiştir. Kıymet Kara hanımefendinin partimiz ile ilişkisi kalmamıştır, kamuoyunu saygı ile bilgilendiriyoruz” dedi.

“ERSÖZ’ÜN ÇALIŞMALARININ DESTEKÇİSİYİZ”

Aksoy, Gelecek Partisi Keşan İlçe Başkanlığı’nın kurulma süreci için İl Başkanlığının yetkilendirildiğini açıklarken; “Daha güçlü bir gelecek için en kısa sürede ilçe başkanlığımız kurulacak ve güçlenecektir. Bu zorlu mücadele sürecinde Keşan’ı iyi tanıyan, Keşan’da çok sevilen değerli belediye başkan adayımız Aydoğan Ersöz ile omuz omuza mücadele etmekten mutluyuz. Gelecek partisi il başkanlığı olarak, Aydoğan Ersöz’ün saha çalışmalarında ve tüm çalışmalarında destekçisi olduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim. Yaklaşan yerel seçimlerimizin ve arzu ettiğimiz geleceğin tüm Keşan halkına hayırlı olmasını temenni ederim” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.