Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aslan, “Köylerimize hizmet için adayım”

CHP Havsa İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Serdar Çığla ve Tunay Aslan ilçeye köyleri ziyaret etmeye ara vermeden devam ediyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2024 11:16
Kaynak: ERGİN SÖZER
Aslan, “Köylerimize hizmet için adayım”

Cumhuriyet Halk Partisi Havsa İl Genel Meclisi Üyeliği adayları Tunay Aslan ve Serdar Çığla, Havsa’ya bağlı Abalar köyünde kahvehane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlar ile bir araya geldiler.

Tunay Aslan ‘www.batiekspres.com’ haber sitesine yaptığı açıklamada Abalar köyündeki vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ve göreve geldikleri anda bu sorunları en kısa sürede çözeceklerini dile getirerek şunları söyledi:

“Abalar Köyü ziyaretimizde kahvehanelerimizdeki hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek bildirilerimizi onlara sunduk. İl Genel Meclisi görevleri ile ilgili bilgilerimizi aktardık. Soru cevap şeklinde bir ziyaret gerçekleştirmiş olmak bizleri de gençlerimizi de mutlu etti. Gençlerimiz bizlere tam destek sözü verdiler. Vatandaşlarımız sorunları dile getirdiler. Mera Komisyonu Başkanı Ahmet bey demir yollarının meraya vermiş olduğu zararı anlattı. Taşımacılık ile ilgilenen Gürel Güven arkadaşımız Abalar - Oğulpaşa sapağı ile ilgili sorunları dile getirdi. Vatandaşlarımız o bölgeye köprü yapılmasını istiyorlar. Artık o bölgede ölümlü kazaların bitmesini istiyorlar. Her iki köyümüzde haklılar, o bölgede yaşanan olumsuzluklara ve kazalara bir çözüm bulunabilir. Gerçekten tehlikeli bir yer, yetkililerin oraya gidip yerinde görmesini isterdim. Bizler tarım ile uğraşan insanlar olarak yol güvenliğinin ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Karayolları buna bir çözüm bulmalı. Bu tür yol sapaklarında insanlarımız ölmemeli. İnsan yaşamı bu kadar ucuz değil. Abalar - Oğulpaşa sapağının yapılması için elimizden ne geliyor ise yapmaya hazırız. CHP Havsa ilçe Başkanımız Memduh Doğramacıoğlu ve İl Genel Meclisi Üyeliği adayı Serdar Çığla Tunay Aslan olarak Havsamız ve köylerimizdeki tüm ihtiyaçları birlikte çözeceğimize söz veriyoruz. Destek halkımızdan hizmet bizden diyoruz.”

Aslan köyde büyüdüğünü bu yüzden köylerin sorunlarını çok iyi bildiğini dile getirerek sözlerini şöyle tamamladı:

“Bizler köyde toprakta yetiştik, büyüdük. Birbirimizin düşüncelerini yaşam tarzını biliriz. Bir pulluk demirinin ne kadar olduğunu, mazotu, gübreyi, tohum fiyatlarını kısacası girdi maliyetlerini biliriz. Şimdi köyde yaşayan birisi olarak İl Genel Meclisine gitmek, köylerdeki vatandaşlarımızın haklarını orada savunmak ve köylerimize en değerli hizmetleri sunmak için hazırım. Tüm vatandaşlarımızdan 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde desteklerini bekliyorum.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.