Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Necatiye Köyü’ndeki Şehit Engin Şahin İlkokulu’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Milli Savunma Bakanlığı’nın “Bayramın 105. Yılında 105 Konser Etkinliği” kapsamında, bugün Şehit Engin Şahin İlkokulu’nda anlamlı bir etkinlik düzenlendi.
Saat 13.30’da başlayan programda askeri bando, öğrenciler ve vatandaşlarla buluşarak coşkulu bir konser gerçekleştirdi. Milli bayramların ruhuna uygun şekilde hazırlanan etkinlik, öğrencilere unutulmaz anlar yaşatırken, köy halkı tarafından da büyük ilgiyle karşılandı. Renkli görüntülerin yaşandığı konserde, çocuklar marşlara eşlik ederken, veliler ve öğretmenler de bu özel anlara ortak oldu.
Düzenlenen etkinliğe Havsa Kaymakamı Oğuzhan Aksoy, Havsa Belediye Başkanı Hüseyin Özden, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yüksel Kolcu, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
ERGİN SÖZER
Kaynak: ERGİN SÖZER