Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Asgari ücret en az 17 bin TL olmalı”

CHP Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, gelecek yıl için belirlenecek asgari ücretle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2023 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 16:45
Kaynak: ERGİN SÖZER
“Asgari ücret en az 17 bin TL olmalı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Havsa İlçe Başkanı Memduh Doğramacıoğlu, 2024 yılında asgari ücretin en az 17 bin TL olması gerektiğini ifade ederek, vatandaşların beklentilerinin bu yönde olduğunu vurguladı.

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Doğramacıoğlu, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun asgari ücretle çalışanların taleplerini dikkate alması gerektiğini belirtti. Doğramacıoğlu, “Asgari ücret, çalışanların temel geçim kaynağıdır ve bu miktarın insan yaşamını sürdürebilecek düzeyde olması büyük bir önem taşımaktadır. 2024 yılı için asgari ücretin en az 17 bin TL olması, vatandaşlarımızın beklentilerini karşılayacak ve adil bir yaşam standardını destekleyecektir. Ayrıca geliri asgari ücretin altında olan ailelere asgari ücrete kadar fark ödenmesi gerekmektedir” dedi.

Başkan Doğramacıoğlu, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun, işçilerin ve emekçilerin ekonomik taleplerini dikkate alarak adil bir asgari ücret belirlemesi çağrısında bulundu.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.