Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arpacı, ilçe milli eğitim müdürleri ile bir araya geldi

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı Başkanlığında İlçe Millî Eğitim Müdürleri ile toplantı gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2024 14:17
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2024 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
Arpacı, ilçe milli eğitim müdürleri ile bir araya geldi

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arda Toplantı Salonunda bugün düzenlenen toplantıya, Eğitim Müfettişleri Başkanı Ömer Naci Diktaş, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ile İlçe Millî Eğitim Müdürleri katıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı’nın selamlama konuşması ile başlayan toplantıda, sürekli devamsız öğrencilerle ilgili yapılan çalışmalar, öğrencilere yönelik gerçekleştirilen sportif, sanatsal, kültürel ve bilimsel kurslar, bir kahvenizi içeriz ev ziyaretleri ele alınıp değerlendirildi.

Edirne geneli okullarda uygulanan Türkiye Yüzyılı Vizyon Projelerinin uygulanma aşamalarının görüşüldüğü toplantıda Müdürlük yöneticileri tarafından okul ve kurumların işleyişini ilgilendiren iş ve işlemlere ilişkin dikkat edilmesi gereken hususlara dair bilgilendirmelerde bulunuldu.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, toplantının ardından yapmış olduğu konuşmasında İlçe Millî Eğitim Müdürlerinin nezdinde tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilere iyi bir hafta temennisinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.