Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ana caddede asfalt çalışması: Trafiğe kapatılacak

Edirne Belediyesi, Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu) Orduevi Kavşağı - Tuğra Market Kavşağı arasındaki yol üzerinde asfalt çalışması yapılacağını ve çalışmaların sonuna kadar trafiğe kapalı olacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 17:49
Kaynak: Haber Merkezi
Ana caddede asfalt çalışması: Trafiğe kapatılacak

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu) Orduevi Kavşağı-Tuğra Market Kavşağı arasındaki yol üzerinde asfalt çalışması yapılacağını açıkladı.

2 Mayıs saat 07.00 itibarı ile Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu) Orduevi Kavşağı ile Tuğra Market Kavşağı arasındaki yolun, çalışmalar bitirilene kadar trafiğe kapalı olacağı açıklandı. Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada şunlara yer verildi;

“Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu) Orduevi Kavşağı - Tuğra Market Kavşağı arasındaki yol üzerinde asfalt çalışması yapılacaktır. Bu sebeple; 02.05.2024 tarihi saat 07.00 itibari ile Atatürk Caddesi (D-100 Karayolu) Orduevi Kavşağı ile Tuğra Market Kavşağı arasındaki yol, çalışmalar bitirilene kadar trafiğe kapalı olacaktır. Tuğra Market Kavşağı-Orduevi Kavşağı istikametindeki yol üzerinde; trafik her iki yönde kontrollü olarak sürdürülecektir. Çalışmalar esnasında; çalışanların ve sürücülerin güvenliği ve konforu için trafik kurallarına riayet etmeniz önemle rica olunur.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.