Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Altın Her Düşüşte Rekor Tazeleyerek Yükseliyor”

Edirneli kuyumcu Murat Tahan, altın fiyatlarının her geçen gün rekor tazelediğini belirterek, her düşüşün bir alım fırsatı sunduğunu vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
“Altın Her Düşüşte Rekor Tazeleyerek Yükseliyor”

Edirne’de kuyumculuk yapan Murat Tahan, altın piyasasındaki dalgalanmaları değerlendirdi. Altının gram fiyatının 3 bin TL’yi geçtiğini söyleyen Tahan, özellikle Ons altındaki yükselişle birlikte gram fiyatının yıl sonuna kadar 3 bin 500 TL'ye çıkabileceğini öngördü. Tahan, "Altındaki bu hareketliliğin 2026 yılına kadar süreceğini düşünüyorum" dedi.

“ARADA DÜŞÜŞLER OLABİLİR”

Tahan, “Altında kısa süre önce düşüş olmuştu ve biz de bunun bir fırsat olduğunu söylemiştik. Şu anda altın fiyatları tekrardan yükselişe geçmiş durumda. Altın her ay yeni bir rekor tazeleyerek yükselişe devam ediyor. Ben her düşüşü bir alım fırsatı olarak görüyorum. Altındaki bu hareketlilik 2026 yılına kadar devam edeceğini düşünüyorum. Arada düşüşler olabilir ama 3 bin 200 olan altın 3 bin 100’e düşerek bir nefes alır. Bu nefes alımlarını vatandaşlarımız değerlendirebilir. Dediğim gibi her düşüş bir alım fırsatıdır.Ancak bunlar altın piyasası hakkında tahminler olup yatırım tavsiyesi değildir” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.