Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aliş; “Partimiz açısından demokrasi şöleni olacak”

CHP İl Genel Meclisi İpsala Üyesi İsmail Aliş, 21 Ocak Pazar günü düzenlenecek ön seçimle ilgili yaptığı açıklamada; “Partimiz açısından demokrasi şöleni olacak. Üyelerimiz bu hafta sonu karar verecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 17:43
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 17:43
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Aliş; “Partimiz açısından demokrasi şöleni olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Genel Meclisi İpsala Üyesi İsmail Aliş, CHP İpsala İlçe Örgütü tarafından 21 Ocak Pazar günü düzenlenecek ön seçim ile ilgili açıklama yaptı.

Aliş, İpsala Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenecek ön seçime 3 belediye başkan aday adayı ile 6 il genel meclisi üyeliği aday adayının katılacağını belirterek; ön seçimde 6 numaralı aday adayı olarak yarışacağını söyledi. Aliş, 31 Mart 2024 tarihinde düzenlenecek Mahalli İdareler Seçimlerinde ise CHP’nin İpsala’dan İl Genel Meclisi’ne 2 üye göndereceğini ifade etti.

“ÜYELERİMİZ HAFTA SONU KARAR VERECEK”

Aliş, CHP İpsala İlçe Örgütü tarafından düzenlenecek ön seçimi demokrasi şöleni olarak gördüğünü söylerken; “Önümüzdeki hafta sonu hem İpsala Belediye Başkanlığı adaylığı için 3 aday adayı yarışacak, hem de İl Genel Meclisi Üyeliği adaylığı için 6 aday adayı yarışacağız. 674 üyemiz, İl Genel Meclisi Üyeliği adaylarını belirlemek için oy kullanacak. 270 üyemiz de İpsala Belediye Başkanlığı Adayı için oy kullanacak. Üyelerimiz bu hafta sonu karar verecekler. Partimiz açısında demokrasi şöleni olacak ve bu seçimlerde CHP olarak İpsala’dan İl Genel Meclisi’ne 2 üye seçeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“YOLLARA SICAK ASFALT YAPTIK”

İl Genel Meclisi Üyeliği görevinde bulunduğu 5 yıllık süre içerisinde İpsala’nın birçok sorununa çare olmak için çalıştığını söyleyen Aliş; “İpsala’nın en kalabalık bölgesi olan Esetçe, Aliço, Kocahıdır, Koyuntepe bölgesinde yaklaşık 7 bin nüfus yaşıyor. Burada yollara sıcak asfalt yaptık. Eksik kalan yeri de 2024 yılı yatırım programına aldık. Pazardere ile Hacı köyü arasını sıcak asfalt yaptık” dedi.

“SARPDERE’Yİ PROJE KÖYÜ YAPACAĞIZ”

Aliş; İpsala’nın alt yapısı eksik olan köylerinde de alt yapı çalışmalarını tamamlamaya çalıştıklarını belirterek; “Önümüzdeki dönemde Kumdere’nin kanalizasyonunu yapmak için çalışacağız. Ayrıca Sarpdere köyünün orada İpsala Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yapılmaya başlandı. Bu nedenle Sarpdere köyünü bir proje köyü yaparak daha modern hale getireceğiz” sözlerine yer verdi.

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM EKSİKLERİ TAMAMLAYACAĞIZ”

Sarıcaali köyü yolunun da sıcak asfalt yapılması için 2024 yılı yatırım programına alındığını söyleyen Aliş; “Ayrıca Sultanköy-Tevfikiye yolumuzu asfaltlayacağız. Önümüzdeki dönemde eksik yerleri tamamlayacağız” dedi.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.