Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aladağ’dan Kurtuluş Kutlaması

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, Havsa ve Hasköy'ün 101. kurtuluş yıldönümünü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2023 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 16:46
Kaynak: ERGİN SÖZER
Aladağ’dan Kurtuluş Kutlaması

www.batiekspres.com haber sitesine konuşan Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Aladağ, yaptığı açıklamada, “Bugün, Havsa ve Hasköy'ün kurtuluş yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu topraklarda geçmişte yaşanan kahramanlık destanlarını hatırlamak, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirmek için önemli bir fırsattır. Havsa ve Hasköy halkı, kurtuluş mücadelesiyle gösterdiği azim ve kararlılıkla tarihimize ışık tutmuştur” dedi.

Aladağ, konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü de anarak, “Bu kutlu gün vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğindeki kurtuluş mücadelesinin önemini bir kez daha hatırlıyor ve kendisine rahmetle, şükranla anıyoruz. Milletimiz, o dönemde gösterdiği birlik ve beraberlik ruhuyla, bağımsızlığını kazanmış ve bu topraklarda özgür bir şekilde yaşama hakkını elde etmiştir. Havsa ve Hasköy'ün kurtuluş yıldönümü, millet olarak birlik ve beraberliğimize vurgu yapmanın yanı sıra, geçmişe olan borcumuzu ödeme ve gelecek nesillere güçlü bir Türkiye mirası bırakma sorumluluğumuzu da hatırlatmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, Havsa ve Hasköy halkının 101. kurtuluş yılını kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.