Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ALADAĞ’DAN AFETLERE KARŞI BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, afetlere karşı birlik ve beraberlik içinde olma çağrısı yaparak; “Herkesin afet bilinciyle donanması hayati önem taşır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2023 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2023 13:30
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
ALADAĞ’DAN AFETLERE KARŞI BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, 12 Kasım Afete Hazırlık Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, vatandaşları afetlere karşı bilinçli olmaya ve dayanışma içinde hareket etmeye davet etti.

Aladağ, doğal afetlerin herkesi etkileyebileceğini belirterek, "Afetlere karşı hazırlıklı olmak, toplum olarak birlikte güçlenmemize katkı sağlar" dedi. ‘www.batiekspres.com’a konuşan Aladağ, afet bilincinin hayati önem taşıdığına dikkat çekerek; “Afetlere karşı bilgi sahibi olmak, afet anında panikle değil; kontrollü bir şekilde hareket etmemizi sağlar. Bu nedenle herkesin afet bilinciyle donanması hayati önem taşır” ifadelerini kullandı.

“AFETE HAZIRLIKLI OLMAK, SEVDİKLERİMİZİ KORUMAKTIR”

Dayanışmanın afet anlarında önemli olduğunu belirten Aladağ; “Komşularımıza, çevremizdeki insanlara destek olmak, afet anında en etkili yardım şeklidir. Birlikte hareket ettiğimizde, zorlukları daha kolay aşabiliriz. Bu nedenle dayanışma içinde olmalı, birbirimize destek olmalıyız” dedi. Aladağ, afetlere karşı bireysel ve ailevi hazırlıkların önemine değinerek; “Afet çantası hazırlamak, acil iletişim planları yapmak ve afet öncesi ailecek bir plan yapmak, olası bir felakete karşı direncimizi artırır. Unutmayalım, afete hazırlıklı olmak, sevdiklerimizi korumaktır” sözlerine yer verdi.

BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI YAPTI

Afetlere karşı birlik ve beraberlik içinde olma çağrısı yapan Aladağ; “12 Kasım Afete Hazırlık Günü, hepimizin bu konuda sorumluluklarını hatırlaması ve birlikte güçlenmemiz için bir fırsattır” diye konuştu. Aladağ, vatandaşları afetlere karşı daha bilinçli ve hazırlıklı olmaya davet etti.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.