Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aladağ’dan 15 Temmuz Açıklaması

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı açıklamada; “Ülkemizin her köşesinde, her vatandaşımızın birlikte hareket ettiği, ortak değerler etrafında kenetlendiği bir Türkiye idealini yürekten savunuyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 09:27
Kaynak: ERGİN SÖZER
Aladağ’dan 15 Temmuz Açıklaması

Saadet Partisi Havsa İlçe Başkanı Murat Aladağ, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla açıklama yaptı.

Aladağ, www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları dile getirdi;

“Bugün, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu en güçlü şekilde hissettiğimiz, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü. 15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemize yönelik yapılan hain darbe girişimi, milletimizin sağlam iradesi ve demokrasiye olan sarsılmaz inancı sayesinde bertaraf edilmiştir. Bu karanlık gece, aziz şehitlerimizin canları pahasına koruduğu vatanımızın, demokrasimizin ve özgürlüklerimizin sonsuza kadar yaşayacağını göstermiştir. Bugün, şehitlerimizi rahmetle anarken, onların bize mirası olan bu büyük vatan için daha da kenetlenme zamanıdır. Demokrasimize sahip çıkmak, milli birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Ülkemizin her köşesinde, her vatandaşımızın birlikte hareket ettiği, ortak değerler etrafında kenetlendiği bir Türkiye idealini yürekten savunuyoruz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyorum. Sağlıklı, huzurlu ve güçlü yarınlara hep birlikte yürümek dileğiyle.”

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.