Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKTAŞ’TAN ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş “30 Ağustos Zaferi, milletimizin tarih boyunca sergilediği azim, inanç ve fedakarlığın bir sonucudur” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2023 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2023 13:51
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
AKTAŞ’TAN ZAFER BAYRAMI KUTLAMASI

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Aktaş, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü nedeniyle www.batiekspres.com haber sitesine yaptığı açıklamada şunları ifade etti: "30 Ağustos Zaferi, milletimizin tarih boyunca sergilediği azim, inanç ve fedakarlığın bir sonucudur. Bu zafer, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde elde edilmiş, bağımsızlık aşkıyla dolu bir milletin iradesinin zaferidir. Bugün, bu zaferin 101. yıl dönümünde bir kez daha bu büyük coşkuyu ve gururu yaşıyoruz."

Aktaş, zaferin anlamını günümüz Türkiye'sine bağlayarak, "Bugün, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın ışığında, ülkemizin daha demokratik, daha adil ve daha güçlü yarınları için hep birlikte çalışmaya devam etmeliyiz. Milli birlik ve beraberlik ruhumuz, tıpkı 30 Ağustos'ta olduğu gibi, bugün de her zorluğun üstesinden gelebileceğimizi gösteriyor" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, konuşmasını tüm Havsa halkının ve Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dilekleriyle kutladığını belirterek sonlandırdı.

ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.