Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş’tan Paylaşma Günü açıklaması

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, bugün dünya genelinde kutlanan Paylaşma Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı. Aktaş, paylaşmanın önemine vurgu yaparak, toplumlar arasında dayanışma ve yardımlaşmanın güçlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 14:19
Kaynak: ERGİN SÖZER
Aktaş’tan Paylaşma Günü açıklaması

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, www.batiekspres.com’a yaptığı açıklamada, “Paylaşma Günü, insanlığın ortak değerlerini ve birbirimize olan sorumluluklarımızı hatırlamak adına önemli bir fırsat sunmaktadır. Bugün, paylaşmanın, sevginin ve yardımlaşmanın toplumumuzda nasıl bir fark yaratabileceğini düşünüyoruz. Biz İYİ Parti olarak, Havsa ilçemizde de dayanışmayı ve birlikte hareket etmeyi ön planda tutuyoruz” dedi.

Ayrıca, paylaşmanın sadece maddi varlıklarla sınırlı olmadığını belirten Aktaş, "Duygusal paylaşım, anlayış ve empati de bugünün ruhuna uygun olarak önemlidir. Birbirimize destek olmak, sevinçleri ve acıları paylaşmak, güçlü bir toplumun temelini oluşturur. Paylaşma Günü, toplumumuzun bir araya gelmesi ve birbirimize daha yakın hissetmemiz için bir fırsattır. Bugün, bir elin verdiğini, diğer elin bilmemesi prensibiyle değil, tam aksine birbirimize destek olarak daha güçlü bir gelecek inşa etme günüdür" ifadelerini kullandı.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.