Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aktaş, Havsa ve Hasköy'ün kurtuluşunu kutladı

İYİ Parti Havsa İlçe Başkanı Hasan Aktaş, Havsa ve Hasköy'ün 101. kurtuluş yıldönümü dolayısıyla www.batiekspres.com’a açıklama yaparak tarihi günün önemine vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2023 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 16:44
Kaynak: ERGİN SÖZER
Aktaş, Havsa ve Hasköy'ün kurtuluşunu kutladı

İYİ Parti Havsa İlçe Başkan Hasan Aktaş, yaptığı açıklamada, “Bugün, Havsa ve Hasköy'ün kurtuluş yıldönümünü coşku ve gurur içinde kutlamanın sevincini yaşıyoruz” dedi.

Aktaş daha sonra şunları söyledi: “Bu topraklarda geçmişte yaşanan mücadele ve fedakarlıkları unutmuyoruz. Havsa ve Hasköy halkı, kurtuluş mücadelesinde gösterdiği dirençle, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgelerindendir. Tarihimizdeki bu önemli dönemleri hatırlamak, geçmişimize saygı duymak ve geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemek için bir fırsattır. Havsa ve Hasköy, zengin kültürü, güzel insanları ve doğal güzellikleriyle ön plana çıkmaktadır.”

Açıklamasında Havsa ve Hasköy halkına teşekkürlerini ileten Başkan Aktaş, “Bugün, Havsa ve Hasköy'ün kurtuluş yıldönümünde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel gün vesilesiyle, tüm Havsa ve Hasköy halkının kurtuluş coşkusunu paylaşıyor, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğimize olan inancımızı vurguluyoruz. Kurtuluş bayramımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

ERGİN SÖZER

Kaynak: ERGİN SÖZER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.