Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın ziyaretlerine devam ediyor

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın, ziyaretlerine devam ediyor. Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret eden Akın, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 14:03
Kaynak: Haber Merkezi
Akın ziyaretlerine devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan, kurum ziyaretleri ve halk buluşmalarına devam ediyor.

Gencan, bugün Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret ederken; kent merkezinde de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Gencan, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada; “Edirne Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Tuncay Tunca ve yönetimini ziyaret ettik; geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaşımızın sıkıntılarını dinledik. Bereketli toprakları, eşsiz doğası ile tarımının, hayvancılığın şehri olan Edirne’mizde herkes hak ettiğini alsın diye çok çalışacağız. Üretici kazanacak, Edirne kazanacak” ifadelerini kullandı.

“ÇARŞIDA DA, PAZARDA DA DERTLER AYNI”

Edirne esnafı ve vatandaşlarla da görüşmelerini değerlendiren Gencan; “Gittiğimiz her yerde esnafımız ile bir araya geliyor, esnafımıza hayırlı işler demeden geçmiyoruz. Çarşıda da pazarda da dert hep aynı. Emekli aç, asgari ücretli geçinemiyor, esnaf kan ağlıyor, vatandaş kirasını bile ödemekte zorlanıyor. Hiçbir vatandaşımızı yalnız bırakmayacağız. Önce yerelde, sonra genelde başaracağız. Vizyonumuzla, projelerimizle, çözümlerimizle biz hazırız. Geliyoruz” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.