Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın; “Projelerimizi 10 Mart’ta açıklayacağız”

Tarihi Alipaşa Çarşısı esnafını ziyaret eden CHP Edirne Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın, sahada çalışarak herkese ulaşmaya devam ettiklerini belirterek; “Projelerimizi 10 Mart’ta lansman toplantısında açıklayacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 16:41
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 16:43
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Akın; “Projelerimizi 10 Mart’ta açıklayacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, tarihi Alipaşa Çarşısı’nı ziyaret etti.

Tarihi Alipaşa Çarşısı esnafı ile bir araya gelen Akın’a CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve parti üyeleri eşlik ettiler. Akın’ı çarşının giriş kapısında Edirne Tarihi Alipaşa Çarşısı Dernek Başkanı Yılmaz Sanış karşılarken; esnafları tek tek ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Akın, tarihi çarşıdaki esnaf ziyareti sırasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, esnafın sorun ve taleplerini dinlediğini belirterek; “10 Mart’ta proje lansman toplantımız olacak ve detaylı olarak projelerimizi aktaracağız. Burası ile ilgili de sorunların çözümlerine yönelik projelerimiz var. Bunları 10 Mart’ta aktaracağız. Biz şu anda örgütümüz, destekçilerimiz ve gönüllülerimiz ile beraber sahadayız. Çok heyecanlı ve güzel bir atmosfer yakaladık. Her günümüzü dolu dolu geçiriyor, herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla çok heyecanlıyız ve dinamik bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Proje anlamında da çok kapsamlı projelerimiz var. 10 Mart’ta hepsini aktaracağız” diye konuştu.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.