Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Akın’dan Yaşam Merkezi'ne Davet

Edirne Belediyesi, çocuklara yönelik sunduğu ücretsiz eğitim ve atölye hizmetleriyle kentte dikkat çekmeye devam ediyor. Edirne Belediyesi Yaşam Merkezi'nde, 3 - 18 yaş arasındaki çocuklara yönelik düzenlenen kapsamlı eğitim ve atölye çalışmaları, çocukların gelişimine önemli katkılar sağlıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2024 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2024 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
Başkan Akın’dan Yaşam Merkezi'ne Davet

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, çocukların eğitimine destek olmak amacıyla sunulan bu hizmetlerin süreceğini belirterek, tüm çocukları Edirne Belediye Başkanlığı Yaşam Merkezi’ne davet etti. Başkan Akın, açıklamasında çocukların eğitimine ve sosyal gelişimine verdikleri önemin altını çizerek, "Yaşam Merkezi’nde çocukların fiziksel, bilişsel, sanatsal ve akademik gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyoruz ve bu amaç doğrultusunda tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz" dedi.

FARKLI ALANLARDA ATÖLYE ÇALIŞMALARI SUNULUYOR

Çavuşbey Mahallesi Hükümet Caddesi’nde yer alan Edirne Belediyesi Yaşam Merkezi'nde, Bilim Kulübü, Sanat Kulübü, Okul Öncesi Etkinlik Grubu, Kitap Kulübü ve Müzik Atölyesi gibi çeşitli alanlarda atölye çalışmaları düzenleniyor. Bu etkinlikler hakkında bilgi veren Başkan Gencan Akın, "Bilim Kulübümüzle çocuklarımız bilimin kapılarını aralarken, Sanat Kulübümüzde yaratıcılıklarını özgürce ifade ediyorlar. Kitap Kulübü sayesinde okuma alışkanlığı kazanırlarken, Müzik Atölyemizde ritme hayat veriyorlar. Okul Öncesi Etkinlik Grubumuzda ise minik yavrularımız geleceğe güçlü adımlar atıyor" ifadelerini kullandı.

GELECEĞİN TEMİNATI ÇOCUKLARA ÇOK YÖNLÜ GELİŞİM İMKANLARI

Başkan Akın, Edirne Belediyesi Yaşam Merkezi'nin çocuklara sadece akademik değil, sosyal ve sanatsal alanlarda da fırsatlar sunduğunu belirterek, "Merkezin kapıları tüm çocuklarımıza açık. Edirne Belediyesi olarak çocuklarımızın mutluluğu ve gelişimi bizler için her şeyden önemli. Projelerimizi genişleterek çocuklarımıza eğitim ve hizmetlerimizi artıracağız. Tüm çocuklarımızı Yaşam Merkezi’mizde sürdürdüğümüz eğlenceli ve öğretici atölye çalışmalarımıza davet ediyorum" dedi.

Edirne Belediyesi Yaşam Merkezi'ndeki atölyelere katılmak isteyen vatandaşların, 0 (284) 213 41 09 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilecekleri ve rezervasyon yaptırabilecekleri belirtildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.