Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın’dan belediye birimlerine ziyaret

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın, bugün Edirne Belediyesi’ne bağlı bazı müdürlükleri ziyaret ederek personelle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2024 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2024 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
Akın’dan belediye birimlerine ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Av. Filiz Gencan Akın, ziyaretlerine devam ediyor.

Akın, bugün gerçekleştirdiği ziyaret programında Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Sokak Hayvanları Barınağı’nı ziyaret ederek belediye işçileri ile bir araya geldi.

Akın’a ziyaretlerinde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, CHP Edirne İl Başkanı Samet Kahraman, CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ve CHP Edirne Belediye Meclis Üyeliği adayları eşlik etti.

“BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Edirne Belediyesi personelleri ile bir araya gelen Akın “Birlikte yol almaya devam edeceğiz. Halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Personelimize güzel bir hafta diledik. Bugüne kadar hep birlikte olduk, bundan sonra da bu yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz. Kentimize en iyi hizmeti sunmak en temel ilkemiz. Sessiz dostlarımızın daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmaya devam edeceğiz. Birlikte kazanacağız” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.