Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın, Çizgi Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Atatürk Mahallesi’nde devam eden yaya geçidi çizgilerini yenileme çalışmalarını inceleyerek; “Amacımız, çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
Akın, Çizgi Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Edirne Belediye Başkanı Av. Filiz Gencan Akın, Edirne Belediyesi’nin 2024/2025 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala okul çevrelerinde gerçekleştirdiği yaya geçidi çizgilerini yenileme çalışmalarını inceledi.

Belediye Başkanı Akın, Atatürk Mahallesi’nde devam eden çalışmaları incelemesinin ardından sosyal medye hesabından açıklama yaptı. Akın, çalışmaların devam ettiğini belirterek; “Şehir genelinde okul çevrelerindeki yaya çizgilerini yenileme çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Bu çerçevede, Atatürk Mahallesi’nde yol çizgi çalışmalarını yürüten ekiplerimizi ziyaret ettik ve kendilerine kolaylıklar diledik. Amacımız, çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak. Çalışmalarımız titizlikle sürecek” ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.