Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akın, billboardlardaki yerini de aldı

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın, sahaya çıkarak seçim kampanyasına başlarken, kentin birçok noktasında bulunan billboardlarda da yerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2024 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 14:38
Kaynak: HİLAL PEKER
Akın, billboardlardaki yerini de aldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Merkez İlçe Örgütü’nün 4 Şubat’ta düzenlediği ön seçimde bin 591 oy alan Şükrü Ciravoğlu, CHP Edirne Belediye Başkan adayı seçilmişti. Fakat geçtiğimiz günlerde Şükrü Ciravoğlu’nun sağlık sorunları sebebi ile adaylıktan çekilmesi sonrası CHP Genel Merkezi’nin kararı doğrultusunda yeni aday ön seçimi 683 oyla 2’inci sırada tamamlayan Filiz Gencan Akın olmuştu.

Akın, seçim kampanyası kapsamında sahaya çıkarak seçmenlerle buluşmaya başlarken kentin birçok noktasında bulunan billboardlarda da adaylık çalışmalarını tanıtan afişlerle yerini aldı. Bu afişlerde, Akın'ın belediyecilik anlayışını ve vaatlerini içeren mesajlar ön plana çıktı.

Billboardlarda ‘Önceliğimiz kadınlar ve gençler’, ‘Birlikte başaracağız’, ’Şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik’, ‘Güvenli liman: Halkçı Belediyecilik’, ‘Dengeli ve gelenek sahibi şehir’, ‘Kalkınma belediyeciliği’ gibi sloganlar dikkat çekti.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.