Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akdağ’dan Papadopulos’a “Maraton” Ziyareti

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ, Yunanistan’ın Orestiada kenti Belediye Başkanı Adamandis Papadopulos’u makamında ziyaret etti. Akdağ, Belediye Başkanı Adamandis Papadopulos’tan 9. Uluslararası Edirne Maratonu’nun Yunanistan ayağı konusunda destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
Akdağ’dan Papadopulos’a “Maraton” Ziyareti

Balkan Ülkeleri Dostluk Grubu Spor Kulübü Başkanı Önder Akdağ, Yunanistan’ın Orestiada kenti Belediye Başkanı Adamandis Papadopulos’u makamında ziyaret ederek, koşunun Yunanistan sınırları içerisinde yapılacak bölümü hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

“GÜZERGAHIMIZDA YUNAN SINIR BÖLGESİ DE VAR”

Akdağ, önceki gün Yunanistan’ın Orestiada kenti Belediye Başkanı Adamandis Papadopulos ile bir araya geldi. Akdağ, ziyarette bu yıl Edirne Maratonu’nun 9’uncusunun düzenlendiğini hatırlattı. Maratona her yıl Yunanistan’dan da çok sayıda sporcunun katıldığını belirten Akdağ; “Spor dostlukları geliştirmektedir. Biz de Balkan ülkelerindeki dostluğun gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Uluslararası olan maratonumuza binin üzerinde sporcu katılmaktadır. Çok sayıda Yunan sporcu da maratonumuzda koşmaktadır. Bu yıl maratonumuzun güzergâhında Yunanistan sınır bölgesi de bulunmaktadır. Edirne Maratonu’nun Yunanistan topraklarındaki koşusu için Sayın başkanımıza bilgi paylaşmaya geldik” ifadelerini kullandı.

“HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIM”

Orestiada Belediye Başkanı Papadopulos da düzenlenen organizasyonun önemli olduğunu dile getirerek; “Spor, dostlukların gelişmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Spor kulübü olarak gerçekleştirdiğiniz bu büyük organizasyonda üzerimize düşen desteği vereceğiz. Koşunun Yunanistan toprakları bölümündeki koşusu için de her türlü desteğe hazırım” dedi.

“KIRKPINAR’A DA GELMEYİ ÇOK İSTERİM”

Akdağ, Başkan Papadopulos’u Kırkpınar güreşlerine de davet ederek, Edirne’nin en büyük iki organizasyonunda da kendilerini Edirne’de konuk etmekten mutluluk duyacağın dile getirdi. Başkan Papadopulos da önce Kırkpınar’a gelmek istediğini söyleyerek; “Kırkpınar güreşlerini hiç izlemedim. Bu yıl gelmeyi çok isterim. Maratona da katılmaktan büyük mutluluk duyacağım” sözlerine yer verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.