Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akan, Arda Turan Efsanesine Son Noktayı Koydu

Edirne’de İnşaat Mühendisi ve Müteahhit Emre Akan, yıkım sürecini devraldıkları Trakya Un Fabrikası hakkında konuştu. Fabrikayı aldığı konuşulan Arda Turan efsanesine son noktayı koyan Akan; “Fabrikayı İstanbul merkezli bir şirket aldı. Akıbetini ise ilerleyen süreçte göreceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 11:29
Kaynak: HİLAL PEKER
Akan, Arda Turan Efsanesine Son Noktayı Koydu

Edirne'de bir süredir atıl durumda bulunan ve şehrin simgelerinden biri olan Trakya Un Fabrikası’nın yıkım süreci geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Fabrikanın yıkılmasıyla bu bölgenin nasıl değerlendirileceği ise merak konusu olmuştu. Edirne’de İnşaat Mühendisi ve Müteahhit Emre Akan, yıkım sürecini devraldıkları fabrika hakkında açıklama yaptı.

Fabrikanın İstanbul merkezli bir şirket tarafından satın alındığını belirten Akan, fabrikanın geleceğiyle ilgili detayların ilerleyen süreçte belirleneceğini söyledi. Akan’ın açıklamalarında Arda Turan ile ilgili bir konuya da değinmesi dikkat çekti. Akan, fabrikanın Turan ile ilgili efsanelere son noktayı koyarak, Turan’ın fabrika ile bir ilişkisinin olmadığını söyledi.

“HENÜZ NET BİR KARAR YOK”

Akan; “Fabrikanın Arda Turan ile ilişkisi olduğu söylentileri doğru değil. Bu tür söylentiler Edirne halkının ilgisini çekiyor ancak fabrika projesiyle ilgili şu an böyle bir durum söz konusu değil. Şu anda yıkım süreciyle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fabrikayı İstanbul merkezli bir şirket aldı. Fabrikanın akıbeti ile ilgili kesin kararlar ilerleyen süreçte netleşecek. Henüz net bir karar yok” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.