Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Edirne’den temayül yoklaması

AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından Edirne Belediye Başkan adaylığı süreci için temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2023 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 13:30
Kaynak: MERT ERİŞKİN
AK Parti Edirne’den temayül yoklaması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Edirne İl Başkanlığı, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Edirne’den Belediye Başkan adayı olacak isimlerin belirlenmesi amacıyla temayül yoklaması düzenledi.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı binasında düzenlenen temayül yoklamasına; AK Parti İstanbul Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, AK Parti MKYK Üyesi Melek Şimşek, AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Gülcan Altundal Chorghay ve partililer katıldı.

“AK PARTİ BELEDİYECİLİK HİZMETİ İLE TANIŞACAĞI BİR ADAYLA KATILACAĞIZ”

Temayül yoklamasında basın mensuplarına konuşan Demir, Edirne’nin AK Parti belediyeciliği ile tanışacağını belirterek; “Burada elektronik teşkilat temayül yoklaması yapıyoruz. Genel merkezimiz tarafından hazırlanmış, bence demokrasi açısından örnek teşkil edecek güzel olan çalışmadır. Burada teşkilat mensubu arkadaşlarımızın, kadın kollarımızın, gençlik kollarımızın ve ana kademe arkadaşlarımızın önümüzdeki yerel seçimlerde eğilimlerini ve tercihlerini tespit etmek amacıyla burada yoklamayı yapıyoruz. Teşkilat mensubu arkadaşlarımız sizlerin de gördüğü gibi yoğun ilgi ile takip ediyorlar. Katılım da son derece güzel. Teşkilatımıza, Edirne’mize hayırlı olsun. Altını çizerek söylemek istiyorum; ben eski bir belediye başkanı olarak, Edirne’yi yakından takip eden bir yerel yönetici olarak, bu seçimlerde Edirne’yi hakkı olan AK Parti belediyecilik hizmeti ile tanışacağı bir başkan adayımızla bu seçime katılacağız. Ümit ediyorum ki Edirne halkının tercihi ile hak ettiği hizmeti alacaktır” ifadelerini kullandı.

“HERKES KİMİ ADAY GÖRMEK İSTİYORSA ONU TERCİH EDİYOR”

Gerçekleştirilen temayül yoklamasında konuşan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba; “Bugün teşkilatımız için heyecanlı bir gün. Edirne Belediye Başkanlığı adaylığı için merkez ve bütün ilçeler ile temayül yoklaması gerçekleştiriyoruz. Gerçekten çok yoğun katılım var. Enez’den, Lalapaşa’ya kadar tüm teşkilatımız bugün Edirne merkezde oyunu kullanıyor. Edirne’mize ve bütün ilçelerimize hayırlısı olsun diyoruz. Elektronik bir oylama. Herkes kimi aday görmek istiyorsa, adaylarımızın dışında da görmek istediği bir aday varsa onu da tercih ediyor. Parti içi demokrasi bizim için çok önemli hayırlısı olsun diyoruz” dedi.

“HEDEFİMİZDE TÜM İLÇELER VE MERKEZ VAR”

AK Parti’nin Edirne’deki hedeflerini açıklayan İba; “Biz Edirne ve bütün ilçelerde hizmete talibiz. Bununla ilgili 4 yıldan bu yana bütün teşkilatımızla birlikte çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde de inanıyoruz ki şu anda 3 ilçemizde sayıyı merkezle birlikte en az 8-9’a çıkaracağız. Bunun için hedefimizde tüm ilçeler ve merkez var” sözlerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.