Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti de konvoy yapmıyor

AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, vatandaşların mağdur olamaması için araç konvoyu yapmayacaklarını aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 13:30
Kaynak: MERT ERİŞKİN
AK Parti de konvoy yapmıyor

Edirne’de seçim yasaklarının başlamadan önceki son günde bütün partiler araç konvoyu yapıyordu. Vatandaşlardan gelen şikâyet üzerine bazı partiler araç konvoyu yapmama kararı aldı.

Bu konu hakkında açıklama yapan AK Parti Edirne Merkez İlçe Başkanı Engin Makak, daha önceki seçimlerde vatandaşların mağdur olduğunu, bu yüzden de bu seçimlerde araç konvoyu yapmayacaklarını aktardı.

Makak, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Belgin İba’nın, siyasette her zaman nezaket anlayışını önemsediğini hatırlatarak;  “Gürültü yapmamak ve trafiği engellememek için seçimden önceki gün yani bugün konvoy yapmama kararı aldık. Vatandaşlarımız haklı olarak tepki gösteriyorlar. Hastası olan oluyor, ambulans gideceği yerine geç kalabiliyor, acil bir işi olan oluyor ve konvoy nedeniyle trafikte sıkışıp kalıyorlar. Bizler vatandaşlarımızın mağdur olmaması için parti olarak konvoy yapmama kararı aldık” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.