Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK PARTİ CEPHESİNDEN ÖZKAN’A YANIT

AK Parti Milletvekili Fatma Aksal ve İl Başkanı Belgin İba, Keşan’da vatandaşın AK Parti zulmüne bırakıldığını iddia eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’na sosyal medyadan yanıt verdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2023 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2023 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK PARTİ CEPHESİNDEN ÖZKAN’A YANIT

AK Parti Milletvekili Fatma Aksal, sosyal medya hesabından Keşan’ın AK Parti zulmüne uğratıldığını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a yanıt verdi.

Aksal, asıl zulmü CHP’nin yaptığını belirterek, “Sayın Tanju Özcan Keşan’da Öztırak’ın sebep olduğu bir zulüm olduğu doğrudur. Ama “AK Parti” zulmü değil.  100 senedir CHP’de her makamı işgal etmiş Öztırak  ailesinin  vatandaşlarımızın topraklarını işgal etmelerinden kaynaklanan CHP zulmü” dedi

KAVGALARINIZA VATANDAŞI YEM  ETMEYİZ

CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a bir tepki de AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’dan geldi. İba, “vatandaşın özgür iradesini, kendi kavgalarınıza yem etmenize izin vermeyiz” dedi.

İba, “Siz kendi aranızda çekişmeye devam ederken, biz Keşan'da hemşehrilerimize, hak ettikleri hizmeti vermekle meşguldük” diyerek şunları söyledi:

“Sizin "zulüm" dediğiniz şey, #Keşan'lı hemşehrilerimin, #Süleymanpaşa'lı vatandaşlarımızın özgür ve hür iradesidir! CHP, kendi içinde bile demokratik olmaktan çok uzak bir noktada, bunu biliyoruz!

Ancak, vatandaşın özgür iradesini, kendi kavgalarınıza yem etmenize izin vermeyiz! Vermeyeceğiz”

ARZU ÖZDEMİR

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.