Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AİLELERE “İLK YARDIM” EĞİTİMİ

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi” kapsamında ailelere ilk yardım eğitimi verildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2023 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2023 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AİLELERE “İLK YARDIM” EĞİTİMİ

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan “Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi” kapsamında, Edirne Sosyal Hizmet Merkezi Ek Birimlerinde ve SODAM’larda meslek edinme kursu kursiyerler kadınlara yönelik “İlk Yardım” eğitimi düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı hizmet modellerinden de faydalanan kadınların katılım sağladığı eğitim, Edirne Valiliği İl Yardım Eğitim Merkezi (İYEMER) Mesul Müdürü ve İlk Yardım Eğitmeni Ayten Süneçiler ile İlk Yardım Eğitmeni Sibel Taylan tarafından gerçekleştirildi.

Eğitimde; “Alo 112, İlk Yardımın Önemi, Hastalık – Acil Durum – Kazalarda İlk Yardım, Yaralanmalarda İlk Yardım, Çocuk – Genç ve Yetişkinlere yönelik İlk Yardım, Kırık – Çıkık - Boğulma ve Yanıklarda İlk Yardım” konularında sunum ve uygulamalar gerçekleştirildi.

Gün boyunca 3 farklı oturumda gerçekleşen eğitimde 50 kadın kursiyeri “İlk Yardım” konusunda bilinçlendirici ve farkındalık oluşturucu eğitim aldı.

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “hizmet modellerinden faydalanan kadınlara yönelik İlk Yardım konusundaki eğitimde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Karaağaç Gölgesinde Yeşeren Umutlar Projesi kapsamında, Karaağaç Mahallesinde bulunan Uygulama binasında, çeşitli eğitim, kurs, sergi vb. çalımalar devam edecek” denildi.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.