Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AFAD’dan Edirne için ‘sarı’ meteorolojik uyarı yapıldı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Edirne ve Kırklareli’nin de içinde bulunduğu 20 il için "sarı" meteorolojik uyarı verildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2023 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
AFAD’dan Edirne için ‘sarı’ meteorolojik uyarı yapıldı

AFAD yurdun büyük bir kısmında kar,fırtına ve kuvvetli yağış beklediğini belirterek Edirne’nin de içinde bulunduğu 64 il için "turuncu" ve "sarı" uyarıda bulundu.

Yapılan açıklamaya göre Pazar günü Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde kuvvetli rüzgar, kar yağışı ve fırtına beklendiği bildirildi.

AFAD’ tan yapılan açıklamada 20 il için  "sarı" 44 il için de "turuncu,  uyarıda bulunuldu.

Edirne, Kırklareli, Adana, Adıyaman, Ardahan, Aydın, Bilecik, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Malatya, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye ve Uşak için de ‘sarı’, Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Giresun, Gümüşhane, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Yalova, Yozgat ve Zonguldak için ‘turuncu’ meteorolojik uyarı yapıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.