Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ADLİ SİCİL KAYDIYLA ARSA SATIŞI

Kırklareli Demirköy’de yeni nesil arsa sloganıyla villa arsası ve yaşam bahçesi satışı yapan bir firma, müşterilerine huzurlu yaşam vaadiyle adli sicil kaydıyla satış yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2023 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2023 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ADLİ SİCİL KAYDIYLA ARSA SATIŞI

Büyük şehirlerin yoğunluğundan kaçan vatandaşlar, kırsaldan arsa ve yaşam alanları satın alarak huzur arayışına yöneliyorlar. Bu arayışta emlak sektöründe yeni projeler üretilmesine sebep oluyor. Son yıllarda İstanbul gibi büyük şehirlerin yoğunluğundan bunalan vatandaşların tercihi, konumu ve doğayla iç içe olması, denize yakınlığı, doğa harikası olan İğneada Longoz ormanlarına yakınlığıyla Kırklareli’nin Demirköy ilçesine ilgiyi arttırmış durumda.

Bölgede, yeni nesil arsa yatırım hizmetleri sunan bir kuruluş olan arsago, bireysel ve kurumsal arsa yatırımı yapmak isteyen yatırımcılara ve arsalarının projelendirilip satışa sunulmasını arzulayan mülk sahiplerine hizmet vermekte. Arsago İğneada Villa Arsaları ve Arsago İğneada Yaşam Bahçeleri; şehir merkezindeki beton yığınlarından, gürültü ve stresten uzak bir yaşam sunan ve doğayla baş başa, tamamen organik bir yaşam kurma fırsatı veren arsa projeleri sunuyor. Kırklareli İğneada'da yer alan projelerde; vatandaşların denize ve doğaya kaçabileceği, tinyhouse yaşamına uygun veya üzerine villa inşa edilebilecek arsalar üretiyor ve küçük bütçelerle büyük getiriler elde edilebilecek yatırım fırsatları sunuyor.

HUZUR ÖN PLANDA

Bunu yaparken de huzuru ön planda tutan arsago firması, yabancılara satış yapmıyor ve müşterilerinden adli sicil kaydı istiyor. Müşteri memnuniyetini ve mutluluğunu ön planda tuttuklarını belirten firmanın Kırklareli sorumlusu Fatih Çukur “Müşterilerimizden adli sicil kaydı istememizin sebebi huzur arayan, şehrin keşmekeşinden kaçan müşterilerimize huzurlu, sakin bir yaşam vaat ediyoruz” dedi. İki çeşit projeleri olduğunu belirten Çukur; “Birinci projemiz 71 parselden oluşan villa arsası projesi. Biz firma olarak tüm izinleri alınmış projesi oluşturulmuş villa arsasının hisse satışını yapıyoruz. Projede 4 farklı konut tipi bulunuyor. Her biri 80 m² olan konutların inşaat ruhsatı tarafımızca alınıyor, inşaat süreci müşteri tarafından yürütülüyor. Proje alanı turizm imarlı ve arsa nitelikli bir satış olup,  Projeden bir tahsis alanı satın alındığında, devir işlemleri tapuda yapılıyor ve parselin hissedarı olunuyor. İnşaat ruhsatı Arsago tarafından alınıyor. Elektrik altyapısı, su altyapısı, yeşil alan ve sosyal tesis hazır durumda. 60 hisseden oluşan Yaşam Bahçelerinde ise, proje alanı, tarım ve hayvancılık tesis alanı, imarlı ve arsa nitelikli bir parsel olup, mülkiyet projeden bir tahsis alanı satın aldığında, devir işlemleri tapuda yapılıyor ve parselin 1/60 hissedarı olunuyor. Yaşam bahçelerinde satın alınan alanlar tarafımızca çitlerle çevrili, tinyhouse ve karavan için uygun alanlar oluyor” şeklinde konuştu. Çukur, İstanbul Çatalca’da tinyhouse üretimi yapan tesislerinin de olduğunu belirtti.

HER LOKASYONA YAKIN

Kırklareli Demirköy bölgesini seçmelerini, Kırklareli'nin saklı hazinesi İğneada'da, doğanın kalbinde bir yer olarak açıklayan Çukur, “Edirne, Tekirdağ, İstanbul üçgeninde, yola cephe, ana arterlere yakın konum, Longoz ormanlarıyla kaplı, doğa harikası, stresten uzak, ormana ve dereye komşu bir konumda.  Trekking, hiking ve camping gibi etkinliklere müsait bir alan. Turizmde yüksek potansiyele sahip olan bölge. İğneada Sahili'ne 20 dakika, Aşıklar Plajı'na 30 dakika, Cehennem Şelaleleri'ne 40 dakika, Mert Gölü'ne 20 dakika, Longosphere'e 25 dakika, şehrin yanı başında, doğa ile iç içe olan lokasyonda. Ayrıca, İstanbul Havalimanı'na 2 saat uzaklıkta. Birçok aktivitenin yapımına uygun bir bölgede. Trekking, Kamp, Hiking, kano turu, kuş gözlemi ve çok daha fazlası yapılabilecek bir bölge” dedi.

Yoğun taleple karşılaştıklarını belirten Fatih Çukur, 8 villa, 20 yaşam bahçesi satışının gerçekleştiğini, birçok müşterinin de kaparo yatırarak ön anlaşmaya onay verdiklerini ifade etti.

DERYA SARILARLI

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.