Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana’dan Edirnespor’a Destek Fuarı

Edirne’deki bir AVM’de, Edirnespor’a destek amaçlı “Yöresel Lezzetler” fuarı açıldı. Fuar sorumlusu Zekeriya Bildik, Adana’dan Edirnespor’a maddi destek sağlamak için geldiklerini belirterek; “Fuarın bütün gelirini Edirnespor’a bağış yapıyoruz. Her şey Edirnespor için” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2024 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2024 13:24
Kaynak: HİLAL PEKER
Adana’dan Edirnespor’a Destek Fuarı

Edirne'deki bir alışveriş merkezinde  Edirnespor’a destek sağlamak amacıyla “Yöresel Lezzetler” fuarı açıldı.

Fuarda yöresel lezzetlerin tanıtımı ve satışıyla elde edilen gelirin tamamı Edirnespor’a bağışlanacak. Fuarın sorumlusu Zekeriya Bildik, Adana'dan Edirnespor Başkanı Onur Yaren Ayaydın’ın ricası üzerine Edirne’ye gelerek, Edirnespor’a destek olmak için fuar düzenlediklerini belirtti.

Bildik, spor kulüplerinin desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyerek tüm Edirnelileri fuara davet etti.

“HER ŞEY EDİRNESPOR İÇİN”

Bildik; “Ben yaklaşık 34 tane spor kulübü ile çalışıyorum. Bütün kulüpler yararına böyle fuarlar düzenliyorum. Adanalıyım ama Onur Yaren Ayaydın başkanım çağırdı. ‘Edirnespor’un desteğe ihtiyacı var’ dedi. Adana’dan kalktık geldik. Kulüplerin maddi anlamda desteğe ve desteklenmeye ihtiyacı var. Edirnespor’un da çok büyük bir desteğe ihtiyacı var. Maddi anlamda fuarın bütün gelirini Edirnespor’a bağış yapıyoruz. Güzel bir bağış olacak. 15 Eylül’e kadar burada olacağız. Edirne Belediyesi de sağ olsun destek verdi. Biz de AVM’nin içerisine yöresel lezzetler adı altına fuarımızı açtık. Hijyen kurallarına uyuyoruz, ilgi çok güzel. İlerleyen günlerde de ilginin devam etmesini umuyoruz. Her şey Edirnespor için, tüm vatandaşları fuara davet ediyorum” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.