Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

50 yaş altı personele istişare toplantısı

Edirne İl Müftülüğü 50 yaş altındaki personel için bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda İl Müftüsü Hasan Başoğlu bir konuşma yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
50 yaş altı personele istişare toplantısı

Edirne İl Müftülüğü tarafından İl Müftüsü Hasan Başoğlu'nun başkanlığında, Müftü yardımcıları, Şube Müdürleri ve personellerin katılımıyla 50 yaş altındaki görevlilere yönelik olarak istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıda Ramazan ayında yapılacak hizmetler başta olmak istişareler gerçekleştirildi. Ayrıca görevli Cemal Nuri Şahin örnek olması bakımından çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Toplantıda konuşan İl Müftüsü Başoğlu şunları söyledi:

"Değerli hocalarım; Ramazan ayı başlamadan önce bu mübarek ayı dolu dolu geçirmek ve özellikle gençlere yönelik çalışmalarımıza nitelik ve ivme kazandırmak amacıyla sizleri burada topladık. Gençlik insana bahşedilen en büyük nimetlerden biridir. Ancak maharet de bu çabucak yok olan nimeti hakkın rızası istikametinde kullanmaktadır. Biz bu noktada sizin enerjiniz ve fikirlerinizden yararlanmak istiyoruz. Bizi kırmayarak buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum."

Toplantı görüş alışverişi ve yapılacak çalışmaların taslak halinde belirlenmesinin ardından sona erdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.