Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

35 yaşında çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Çocukluk yıllarından bu yana hayranı olduğu Hakan Peker’in dün akşamki Edirne konserinde sahneye çıkıp sanatçıyla birlikte dans eden tarih öğretmeni Sözal Günaydın duygularını Batı Ekspres’e anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2023 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2023 15:11
Kaynak: MERT ERİŞKİN
35 yaşında çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Edirne’de Kuzey Makedonya Türkçe Eğitim Bayramı dolayısıyla gerçekleşen Hakan Peker konserine tarih öğretmeni 35 yaşındaki Sözal Günaydın konsere damga vurdu. Günaydın, çocukluk yaşlarından itibaren Hakan Peker’in hayranı olduğunu söyledi. Günaydın, arkadaş ortamında sürekli olarak Hakan Peker’in danslarını yaptığını belirtti.

“KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Hakan Peker ile çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini belirten Sözer, Batı Ekspres’e duygularını şu şekilde anlattı: “Çocukluğumdan beri Hakan Peker'in hayranıyım. Tanışmak bugüne nasip oldu. Çok küçük yaşlardan itibaren danslarını yapıyordum. Arkadaşlarla birlikte oturduğumuz zaman bile benden Hakan Peker'in danslarından yapmamı istiyorlardı ve gün sonunu Hakan Peker'in dansı ile bitiriyorduk. Kendisini çok seviyorum. ‘İllaki’ şarkısında dans etmek istedim. Beni kırmadı ve sahnede birlikte dans edip şarkı söyledik. Çocukluk hayalimi gerçekleştirdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum.”

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.