Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3’ü 1 arada

Edirne’de yerel seçim çalışmaları devam ederken Belediye Başkan Adayları Belgin İba, Filiz Gencan Akın ve Hamdi Sedefçi’nin billboardlarda yan yana bulunan afişleri dikkat çekerek “3’ü 1 arada” dedirtti.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 15:52
Kaynak: HİLAL PEKER
3’ü 1 arada

Edirne’de 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçim heyecanı hız kazanmışken belediye başkan adaylarının billboardlarda yan yana bulunan proje ve vaatlerinin bulunduğu afişler dikkat çekiyor.

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın ve İYİ Parti Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin yan yana bulunan afişleri “3’ü 1 arada” dedirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in geçtiğimiz günlerde Edirne'de yaptığı mitingde ve İYİ Parti Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'nin CHP'lilerin oylarını bölebileceği yönündeki açıklamaları, 31 Mart'ta gerçekleşecek olan seçimlerde stratejik bir öneme sahip olacak gibi dururken bu durum, seçimlerin sonucunu etkileyebilecek faktörlerden biri olarak öne çıkıyor.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.