Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 puan 3 golle geldi

Edirnespor, 18’inci hafta maçında 25 Kasım Stadı’nda Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü ile karşılaştı. Sarı kırmızılılar 3 puana 3 gol ile ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2024 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2024 16:25
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
3 puan 3 golle geldi

TFF 3. Lig A Grubu’nda mücadele eden Edirnespor, 18’inci hafta maçında Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü ile 25 Kasım Stadı’nda karşılaştı.

Edirne’de bugün saat 14.00’te başlayan karşılaşmayı hakem Onur Can Dolğun yönetti. Dolğun’un yardımcılıklarını Mert Öztürk, İlyas Samet Yelen ve Mücahit Karakurt yönetti.

Edirnespor sahaya Ahmet Çolak, Abdulsamet Kırım, Ahmet Keleş, Selim Şahin, Tayfun Kırca, Haydar Deniz, Said Can Açıkalın, Uğur Ayhan, Yunus Özdemir, İlhan Topatar ve Serhan Yılmaz ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Baver Kuçkar, Ahmet Baykal, Kemal Can Aydemir, Serhat Emirler, Emre Gürsel Hürcan, Ümitcan Ekşi, İlkay İşler, Mustafa Acun, Abdussamet Yılmaz ve Yağız Berkay Hazar’dan oluştu.

Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü de karşılaşmaya Atakan Nuri Ordu, Bekir Mustafa Meral, Aykut Çolakoğlu, Oğuz Çolak, Tamer Aşık, Buğra Şahiner, Muhammet Fatih Öztekin, Ufukcan Engin, Yusuf Kaplan, Kağan Özkan ve Bora Taşdemir ilk 11’i ile çıktı. Kırıkkale temsilcisinin yedekleri ise Rıfat Bayhan, Sarp Tenim, Erşan Yaşa, Doğukan Tuzcu, Hasan Ulaş Uyğur, Ahmet Türkyılmaz ve Taha Yeşilbaş’tan oluştu.

İLK 45 DAKİKADA 1 KEZ GOL SESİ GELDİ

Edirnespor, evinde oynadığı karşılaşmaya galibiyet hedefiyle çıkarken, karşılaşmanın ilk 45 dakikasında gol bulabilmek için rakip kaleye ataklar düzenledi. Sarı kırmızılılar, ilk golü maçın 40’ıncı dakikasında buldu. Serhan Yılmaz, Edirnespor’u 1-0 öne geçirdi. İlk 45 dakika, sarı kırmızılıların üstünlüğüyle tamamlandı.

SARI KIRMIZILILARDAN 2 GOL DAHA

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına 1-0’lık üstünlükle başlayan Edirnespor, maçın 53’üncü dakikasında İlhan Topatar ile farkı 2’ye çıkardı. Evinde taraftarıyla birlikte skor üstünlüğünü de elde eden sarı kırmızılılar, oyunun kontrolünü de ele geçirdi. Maçın son dakikalarına rahat bir oyun ile giren Edirnespor, 89’uncu dakikada ise Uğur Ayhan’ın golü ile maçı 3-0’a getirdi. Karşılaşma, sarı kırmızılıların 3 farklı üstünlüğüyle tamamlandı.

DÖRDÜNCÜ SIRAYA YÜKSELDİ

Edirnespor, evinde aldığı galibiyet ile A Grubu’nda 28 puana yükseldi. 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgisi bulunan sarı kırmızılılar, puan cetvelinde ise 4’üncü sıraya yükseldi. Sarı kırmızılılar, ligin 19’uncu haftasında ise Kepezspor Futbol A.Ş. ile Kepez Hasan Doğan Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşma, 10 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.