Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

25 Kasım Stadı yıkılıyor

Edirne Gazeteciler Derneği ve Güneydoğu Avrupa Gazeteciler Derneği yöneticileri Edirne Valisi Yunus Sezer’i ziyaret etti. Sezer, 25 Kasım Stadı’nın yıkılarak yeşil alan yapılacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2023 18:01
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 18:06
Kaynak: MURAT SAVAŞ
25 Kasım Stadı yıkılıyor

Güneydoğu Avrupa Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Savaş, Edirne Gazeteciler Derneği adına ise Genel Sekreter Yeşim Dramalı, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Seleci ve Ergin Yıldız, Edirne Valisi Yunus Sezer’i makamında ziyaret etti.

Gazeteciler Vali Yunus Sezer’e yerel basının sorunlarını ilettiler. Vali Sezer yerel basına büyük önem verdiğini ve basına her türlü desteği vereceğini söyledi.

25 KASIM STADI YIKILIYOR

Vali Sezer, ziyarette bulunan gazetecilere 25 Kasım Stadyumu’nun yıkılacağını belirterek “Tuncaspor Stadyumu’nun bitmesini bekliyoruz. Orada çalışmalar sürüyor. Orası bittikten sonra 25 Kasım Stadyumu yıkılacak. Orası park ve gezi alanı olacak. Bu konuda uzmanlar proje çalışması başlattı” dedi.

Vali Sezer, Roman mahallelerindeki sağlıksız konutları yıkarak ikişer katlı prefabrik binalar yapmayı planladıklarını da sözlerine ekledi.

MURAT SAVAŞ

Kaynak: MURAT SAVAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.