Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2023’ün şampiyonu döner

Türkiye’de 2023 yılının en popüler yemeği olarak seçilen döner hakkında konuşan Edirne’de dönerci esnafı Hakan Topçu, “Döner hem fiyat olarak uygun, hem de lezzetli” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 14:53
Kaynak: MERT ERİŞKİN
2023’ün şampiyonu döner

Türkiye’deki bir online yemek uygulamasının yaptığı araştırmalar sonucu 2023 yılının en popüler yemeği olarak döner seçildi. Hem bütçe dostu bir tercih olması, hem de eşsiz lezzetiyle ön plana çıkan döner, her yaş grubundan insanın favorisi haline geldi.

Edirne’de dönerci esnafı Hakan Topçu, dönerin bu yılın favorisi olmasında etkili olan başlıca faktörlerden birinin, fiyat-performans dengesindeki başarısı olduğunu söyledi.

PRATİK BİR ALTERNATİF”

Dönerin yoğun tempolu yaşantıya sahip olanlar için hızlı bir atıştırmalık olduğunu söyleyen Topçu; “Döner hem fiyat olarak uygun, hem de lezzetli. 2023’ün en popüler yemeği seçilmesinin nedenleri bunlardır. Uygun fiyatıyla herkesin bütçesine hitap ediyor. Yemek tutkunlarının tercih etme sebepleri arasında lezzetin yanı sıra, dönerin pratik bir alternatif olması da bulunuyor. Özellikle yoğun tempolu yaşantıya sahip olanlar için hızlı bir atıştırmalık da diyebiliriz. Bizde özellikle lavaşla tercih ediliyor. Tavuk döner lavaşı 60 TL’den, tavuk yarım ekmek ve tandır ekmeği ise 45 TL’den satıyoruz” dedi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.