Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

20 yıl sonra yine önseçimden çıktı

Bugün Keşan’da gerçekleşen CHP Belediye Başkan adaylığı önseçiminden 818 oyla birinci çıkan Mehmet Özcan Batı Ekspres’e konuştu. Özcan, “20 yıl önce de böyle bir önseçimden çıkmıştım” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2023 22:20
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2023 22:27
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
20 yıl sonra yine önseçimden çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne’nin Keşan ilçesinde yapılan önseçimle Belediye Başkan adayını belirledi. Yapılan seçim sonucunda Mehmet Özcan 818 oy alarak CHP’nin Keşan Belediye Başkan adayı oldu. batiekspres.com haber sitemize konuşan Özcan, “20 yıl önce de yine böyle bir önseçimden çıkmıştım. Şimdi de burada bir önseçim yapıldı ve açık ara önde çıktık” dedi.

Özcan; “Partiye bir dinamizm geldi. Bu tür belirlemelerin böyle bir yöntemle olmasında her zaman fayda var. Bundan sonra daha güçlü bir şekilde yerel seçimlere hazırlanacağız ve gireceğiz. Çok güzel bir seçim geçti. Arkadaşça, dostça, hemşeri hukuku içerisinde, birbirine saygı göstererek yarışıldı, sonuçlar açıklandı. İl yönetimi geldi, Ankara temsilcileri geldi. Düzgün, olaysız, heyecanlı bir seçim oldu. Parti kazandı, Keşan kazandı, kaybedeni olmayan bir seçim oldu” ifadelerini kullandı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.