Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2 ÜLKE 2 FOTOĞRAF TEK DOSTLUK

Edirne’de Pazarkule Sınır Kapısı’nı açan Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Yunanistan İçişleri Bakan Yardımcısı Efstathios Konstantinidis, sınırın ortak bölgesinde Türkiye ve Yunanistan yazılarının altında fotoğraf çektirerek, 2 ülkenin ilişkilerinin geliştirilmesinde önemli bir adım attı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2023 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2023 17:01
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
2 ÜLKE 2 FOTOĞRAF TEK DOSTLUK

Edirne’nin Yunanistan’a açılan Pazarkule Sınır Kapısı’ndaki modernizasyonun ardından düzenlenen törene katılan Ticaret Bakanı Ömer Bolat ile Yunanistan İçişleri Bakan Yardımcısı Efstathios Konstantinidis, törenin ardından Türkiye ve Yunanistan ilişkileri için örnek bir adım attılar.

Bakan Bolat ve Bakan Yardımcısı Konstantinidis, Pazarkule Sınır Kapısı’nın yeni binasını gezdikten sonra 2 ülke arasındaki ortak bölgeye yürüdüler. Bolat ve Konstantinidis, ilk olarak Türkiye yazısının altında birlikte fotoğraf çektirirken; daha sonra Yunanistan’ın Kastanies Sınır Kapısı’na yürüdüler. İkili, yürüyüş sırasında Türkiye’ye giriş yapmak için bekleyen araçların içindeki vatandaşlarla da sohbet etti.

Yunanistan yazısına ulaşan ikili, burada da el ele sıkışarak birlikte fotoğraf çektirdi. 2 fotoğraf da 2 ülkenin ilişkilerinin geliştirilmesi için anlamlı olarak yorumlandı.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.