Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

184’üncü Müşteriye 184’üncü Yıl Hediyesi

Edirne’de, PTT’nin 184’üncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Saraçlar caddesindeki PTT’nin merkez binasında 184’üncü müşteriye Edirne PTT Başmüdürü tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 10:59
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
184’üncü Müşteriye 184’üncü Yıl Hediyesi

PTT’nin 184’üncü kuruluş yıldönümü, Edirne’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Saraçlar caddesinde bulunan PTT binasına gelen 184’üncü müşteriye Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın tarafından çeşitli hediyeler verildi.

184’üncü müşteri olarak gişeye gittiğinde böyle bir sürpriz ile karşılaşan duygu biçer isimli müşteri çok şaşırdığını belirterek PTT’nin 184’üncü yılını kutladı.

Teknoloji ne kadar ilerlemiş olursa olsun insanın ve malın ışınlanmadığı sürece kargo ve lojistik firmalarına gereksinim olduğunu belirten Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın; “Bugün 23 Ekim 1840 yılında kurulan Posta Nezareti olarak kurulan PTT'nin 184’üncü yıl dönümünü kutlamak için buradayız. Bu doğrultuda 184’üncü müşterimize bir hediye takdimimiz oldu. PTT şu anda hedefi en uzak noktada kara yoluyla gelecek olan her türlü e-ticaret, kargo gönderileri için 1+2 hedefi koymuştur ve biz de şu anda Edirne PTT Başmüdürlüğü olarak da bu hedefi tutturmuş durumdayız. Hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün için ilk defa bir şey yapacağız. Uzun zamanlar bu binada görev yaptığım sırada hala yaşamış olan o tarihten bu yana olan bütün emeklerimizi saat 10.30’da bir çay içelim daveti yaptık ve bu davete de bütün emeklerimizi davet ettik. Buradan sonra da yukarıda lokalimize de emeklilerimizle birlikte birkaç saat geçirmeyi düşünüyoruz” dedi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.