Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

183’ÜNCÜ YILDA, 183’ÜNCÜ MÜŞTERİYE HEDİYELER VERİLDİ

PTT’nin 183’üncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Edirne merkezde bulunan PTT’de 183’üncü müşteriye Edirne PTT Başmüdürü tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2023 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2023 10:44
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
183’ÜNCÜ YILDA, 183’ÜNCÜ MÜŞTERİYE HEDİYELER VERİLDİ

PTT’nin 183’üncü kuruluş yıldönümü, Edirne’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Saraçlar Caddesinde bulunan PTT binasına gelen 183’üncü müşteriye Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın tarafından çeşitli hediyeler verildi. Sabah saatlerinde PTT Kargo ile gönderim yapmak için şubeye gelen ve 183’üncü müşteri olduğunu öğrenince şaşkınlığını gizleyemeyen Fatma Gölge, “Çok heyecanlıyım, çok şaşırdım PTT son derece hızlı olduğu için kargomu göndermek için geldim ve böyle bir sürprizle karşılaştım. Nice 183 yıllara” dedi.

Etkinlik kapsamında konuşan Edirne PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ise “Bugün Posta Telgraf Teşkilatı’nın 183’üncü yılını kutlamış bulunuyoruz. Bu doğrultuda etkinlikler tüm Türkiye’de PTT’nin daha hızlı, daha kaliteli hizmetlerini anlatmak, sunmak amacıyla bu şekilde çalışmalarımız olacak. 183’üncü müşterimize Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı anısına çıkartılmış olan bir pul serisi, PTT ve PTTCELL logolu olan şemsiye, kalemlik, kalem, defter ile Hz Muhammet’in mektupları şeklinde hediyelerimiz oldu” ifadelerini kullandı.

ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.