Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 TEMMUZ VE FETÖ ATIŞMASI

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan arasında sosyal medyada FETÖ ve 15 Temmuz atışması yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2023 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2023 12:58
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
15 TEMMUZ VE FETÖ ATIŞMASI

Edirne AK Parti Milletvekili Fatma Aksal ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan arasında FETÖ ve 15 Temmuz atışması sosyal medyaya yansıdı.

22’NCİ YIL DÖNÜMÜ PAYLAŞIMI

Edirne AK Parti Milletvekili sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım başka bir kullanıcı tarafından eleştirildi. Fatma Aksal’ın buna cevabı gecikmedi. Aksal ilk yaptığı paylaşımda “Yasaklara ve çeşitli engellemelere rağmen girdiği tüm seçimlerden birinci parti olarak çıkan partimizin 22. kuruluş yıldönümü kutlu olsun” dedi.

“YALAN YANLIŞ VİDEOLAR” SUÇLAMASI

Bir diğer kullanıcı Fatma Aksal’a cevap vererek şöyle bir paylaşımda bulundu: “Yasaklamalara ve engellemelere rağmen derken Kendi yaptığınız şeyleri başkaları yapmış gibi konuşmak kaçıncı level? Dublajı yalan yanlış videoları kazandığımız demek istediniz herhalde.”

“TEK YAPTIĞI GÜRKANI RETWEET ETMEK”

Paylaşımları yapan hesabın tek yaptığının Recep Gürkan’ı retweet etmek olduğunu belirten Aksal “Partimizin 22’inci Kuruluş Yıldönümü ile ilgili bir paylaşım altına bir kimliği belirsiz hesaptan yorum gelmiş. Kimdir? Nedir? Ne yazar diye baktım, tek yaptığı Recep Gürkan’ı retweet etmek” dedi.

GÜRKAN’DAN CEVAP GECİKMEDİ

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Edirne Milletvekili Fatma Aksal’a cevap vererek şu ifadelere yer verdi: “Aksal siz beni güldürdünüz, Allah da sizi güldürsün. FETÖ’nün Edirne’de düzenlediği Türkçe olimpiyatları size bir şey hatırlatıyor mu?”

MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.