Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz Parkında Son Aşamaya Gelindi

Edirne’de Edirne Belediyesi tarafından 15 Temmuz Parkı’nda başlatılan iyileştirme çalışmaları kapsamında yapılan yenilikler de bugün itibariyle çöp kovaları, oturma alanları ve tuvaletler de yerine konuldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2024 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2024 15:52
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
15 Temmuz Parkında Son Aşamaya Gelindi

Edirne’de özellikle yaz aylarında gençlerin uğrak yerlerinden olan tam adı Şehit Astsubay Ömer Halisdemir ve 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Parkı olan halk arasında !5 Temmuz olarak anılan parkta geçtiğimiz ay yenileme çalışmaları başlamıştı. Çalışmalar kapsamında parka yürüyüş için yollar ile voleybol, basketbol sahası yapılarak, yeni çim ekilmişti. Bugün de yenileme çalışmaları kapsamında parka oturma alanları, çöp kovaları konularak, tuvaletler ve emzirme odasının bulunduğu kabin yerleştirildi.

Parktaki oturma alanlarının montajını tamamlayan Edirne Belediyesi görevlilerinin, çöp kovalarının montaj işlemlerine devam ettikleri, tuvalet ve emzirme kabinlerinin yerleştirildiği, bunların iç dekorasyonunun montajının devam ettiği görüldü. Parkta, yenileme çalışmalarının Ekim ayı sonunda tamamen biteceği belirtildi.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.