Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

10 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Müsabakaları Edirne’de

Türkiye Yüzme Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Güven Duvan, Tekirdağ’da yapılması planlanan Türkiye Yüzme Federasyonu 10 yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Müsabakalarının teknik bir aksaklık nedeniyle Edirne’de yapılacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2024 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2024 15:34
Kaynak: MERT ERİŞKİN
10 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Müsabakaları Edirne’de

Türkiye Yüzme Federasyonu Edirne İl Temsilcisi Güven Duvan, Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Türkiye Yüzme Federasyonu 10 yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Müsabakalarının Edirne’de yapılacağını duyurdu. Küçük yaştaki sporcuların motive olması için önemli bir müsabaka olduğuna değinen Duvan, “Bu yaş grubu sporcularını bölge bölge ayırarak kendileri arasında motive olacakları şekilde ortaklaşa bir karşılaşma içerisinde buluşturuyoruz” dedi.

Duvan, “Türkiye Yüzme Federasyonu 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Türkiye Yüzme Federasyonu 10 yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Müsabakaları 1-2 Haziran tarihlerinde Tekirdağ, Bursa, Balıkesir, Kayseri, Erzurum ve Mersin yüzme havuzlarında yapılması planlanmıştı. Fakat müsabakanın Tekirdağ ayağı, Tekirdağ Yüzme Havuzundaki teknik bir aksaklık nedeniyle Edirne Olimpik Yüzme Havuzuna alındı. Yine Erzurum ayağı, Erzurum Olimpik Yüzme Havuzundaki teknik bir aksaklık nedeniyle Giresun Çotanak Olimpik Yüzme Havuzunda yapılacak” diye konuştu.

“GELECEĞİN YILDIZLARINI AĞIRLAYACAĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Sporcuları Edirne’de ağırlamaktan duyduğu mutluluğunu dile getiren Duvan, “Geleceğin yıldızları olan 10 yaş sporcularımızı Edirne Olimpik Yüzme Havuzunda ağırlayacağımız için mutluyuz. Müsabakalara Edirne, Kırklareli ve İstanbul’dan bine yakın sporcunun katılmasını bekliyoruz. Bu yaş grubu sporcularını bölge bölge ayırarak kendileri arasında motive olacakları şekilde ortaklaşa bir müsabaka içerisinde buluşturuyoruz. Katılan her sporcuya katılım madalyası vererek motive etme gayesi taşıyoruz” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.