Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“1 Nisan’dan sonra Edirne’nin yüzü gülecek”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, kurum ve esnaflarla buluşarak sorunlarını dinliyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
“1 Nisan’dan sonra Edirne’nin yüzü gülecek”

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. İba, Edirne İl Tarım ve Orman Müdürü Atilla Bayazıt, İpekyolu Fabrikası, Zübeyde Hanım Caddesi ve Atatürk Mahallesi’ni ziyaret etti.

“YAPACAĞIMIZ KATKILARI GÖRÜŞTÜK”

İlk ziyaretini Edirne İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etmekle başlayan İba, “Edirne İl Tarım ve Orman Müdürümüz Atilla Bayazıt ve değerli personeli ziyaret ettik. Ülkemize tarım alanında en büyük katkıyı sağlayan illerden biri olarak, bu alanda yapabileceğimiz katkıları ve gereklilikleri görüştük. Nazik kabulleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

“YENİ EDİRNE’MİZDE HEPSİNİN YÜZÜ GÜLECEK”

Daha sonra İpekyolu Fabrikası’nı ziyaretinde Edirne’nin 1 Nisan’dan sonra yüzünün güleceğini aktaran İba, “İpekyolu Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Necdet Ayaydın ve değerli personeli ile bir araya geldik. Bizleri buyur eden kıymetli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Yeni Edirne’mizde, hepsinin yüzü gülecek. 1 Nisan’dan sonra tüm Edirne’nin yüzü gülecek” ifadelerine yer verdi.

“HEMŞEHRİMİZ DE EDİRNE’MİZ DE DEĞERLİ”

Zübeyde Hanım Caddesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen İba, “Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki esnafımızı ziyaret ettik, hemşehrilerimizle sohbet ettik. Edirne’mizin değeri, hemşehrilerimize verdiğimiz değerle artacak. Bizim hemşehrilerimiz çok değerli. Edirne’miz de” diye konuştu.

“GÜLEN YÜZLER MOTİVASYON KAYNAĞIMIZ”

Atatürk Mahallesi’nde kahvehane ve esnafı ziyaret eden İba şöyle konuştu: “Atatürk Mahallesi'nde kahvehanemizi ve esnafımızı ziyaret etik. Hemşehrilerimizin gülen yüzleri, bizim şehrimize hizmet motivasyonumuzun kaynağı. Bu şehirde artık yüzler gülecek.”

“KADINLARIMIZIN SESİNİ DUYURACAĞIZ”

Belediye bünyesinde kurulacak olan kadın meclisi ile kadınların seslerinin duyulacağını belirten İba, “Atatürk Mahallesi’nden Yıldız Börek Salonu’nun işletmecisi iş kadını Birgül Sağlam’ın daveti ile kadınlarımızla buluştuk. Belediyemiz bünyesinde kuracağımız Kadın Meclisleri ile de, daima kadınlarımızın sesini duyuracak, şehrimizi hep birlikte güzelleştireceğiz” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.