Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Yazın Favori Rengi Mint Yeşili Oldu”

Edirne’de abiye satış mağazası yetkilisi Özlem Özbeyli, yaz sezonunu yoğun geçirdiklerini belirterek; “Bu yaz sezonu bizim için yoğun geçti. Yazın favori rengi mint yeşili oldu” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 15:56
Kaynak: HİLAL PEKER
“Yazın Favori Rengi Mint Yeşili Oldu”

Edirne’de abiye mağazaları, yaz döneminde artan taleple birlikte müşteri beklentilerini karşılayabilmek adına farklı tasarımlar ve renk seçenekleri sunmaya devam ediyor. Edirne’de faaliyet gösteren bir abiye satış mağazasının yetkilisi Özlem Özbeyli, yaz sezonunun hareketli geçtiğini belirtti.

Özbeyli, özellikle düğün, nişan ve mezuniyet gibi özel günlerde tercih edilen abiye kıyafetlerde bu yılın öne çıkan renginin mint yeşili olduğunu söyledi.

“SONBAHAR VE KIŞ SEZONU İÇİN DE HAZIRLIKLARIMIZI YAPTIK”

Özbeyli; “Bu yaz sezonu bizim için oldukça yoğun geçti. Yaz boyunca birçok müşteri ağırladık ve özellikle mint yeşili, müşterilerimiz tarafından en çok tercih edilen renk oldu. Hem modern hem de ferah bir görüntü sunduğu için bu renk, abiye modasında büyük ilgi gördü. Mint yeşili kadar turuncu, pudra, açık mavi ve krem tonları da tercih edilen diğer renkler arasında yer aldı. Ancak mint yeşilinin zarif ve şık duruşu, yaz düğünlerinde adeta vazgeçilmez bir trend oldu. Sonbahar ve kış sezonu için de hazırlıklarımızı yaptık” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.