Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üniversite Öğrencilerine Siber Eğitim

Trakya Üniversitesi’nde (TÜ) Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları tarafından üniversite öğrencilerine Siber Suçlarla Mücadele Semineri gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 16:18
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Üniversite Öğrencilerine Siber Eğitim

TÜ Balkan Kongre Merkezi’nde Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları tarafından üniversite öğrencilerine Siber Suçlarla Mücadele Semineri gerçekleştirdi. Seminere TÜ Personel Daire Başkanı ve Genel Sekreteri İlyas İpek, TÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Yence, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Türker Tüküç, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilere Siber Suçlarla ilgili bilgi veren Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru, siber suçların önemine dikkat çekti.

Son zamanlarda Türkiye çapında siber suçlarla ilgili çok fazla şikâyet olduğunu ve insanların başına sürekli olarak bir şeyler geldiği belirtildi. Toplumun her kesiminin bilinçlenmesi gerektiğini hatırlatılan seminerde insanların yalnız olmadığını siber suçların her zaman yanlarında olduğu vurgulandı.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.