Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TYBB Yöneticileri Vali Sezer’i Ziyaret Etti

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Yönetiminden Vali Yunus Sezer’e ziyarette bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
TYBB Yöneticileri Vali Sezer’i Ziyaret Etti

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Yönetim Kurulu önceki gün Edirne Valisi Yunus Sezer’i ziyaret etti.

Şube Başkanı Erdoğan Demir, şube başkan yardımcıları Gökhan Tuzladan, Orçun Oğuz ve muhasip üye Hamza Yasa, Vali Sezer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Edirne merkez ve ilçeleri ile ilgili sorunlarla konular görüşüldü ve fikir alışverişinde bulunuldu.

Demir, TYBB Edirne Şubesi olarak yaptıkları çalışmaları ve özellikle Keşan, Uzunköprü, İpsala ve Enez’de gazeteciler için yaptıkları “Vefa Ödül” törenlerinden bahsederek son olarak Edirne’de de bu töreni gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Demir, misafirperverliği için Sezer’e teşekkür ederken, Vali Sezer de bu görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bu görüşme bizler için çok faydalı oldu. Gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

VATANDAŞIN MEKTUBUNU İLLETTİLER

Ziyarette TYBB Edirne Şube Başkanı Erdoğan Demir, Keşanlı bir vatandaşın mektubunu Vali Sezer’e iletti. Hakan Geçim adlı vatandaşın mektubunda Keşan Devlet Hastanesi’ndeki kulak burun boğaz doktorunun olmamasından şikayetçi olduğu, bu sorunun çözülmesi konusunda Vali Yunus Sezer’den yardım istediği belirtildi.

Vali Sezer ise Edirne İl Sağlık Müdürü Mustafa İshak Yıldırım’ı telefona arayarak, Keşan Devlet Hastanesi’ndeki doktor eksikliğinin çözülmesi konusunda talimat verdi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.