Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turşu Malzemeleri 500 TL’den Başlıyor

Edirne’de her hafta Çarşamba ve Cumartesi günü kurulan halk pazarında esnaflık yapan Kahraman Alırat, Edirne’de turşu sezonunun yavaş başladığını belirterek; “Turşu yapmak isteyen vatandaşlarımız en az 500 TL ile bin TL arasında bir fiyatı gözden çıkarmaları gerekiyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 14:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 14:31
Kaynak: MERT ERİŞKİN
Turşu Malzemeleri 500 TL’den Başlıyor

Edirne’de her hafta Çarşamba ve Cumartesi günleri kurulan halk pazarında turşu sezonu yavaş başladı. Pazar esnaflarından Kahraman Alırat, alışverişin henüz esnafın beklediği seviyeye ulaşmadığını ifade ederken; havaların soğumasıyla satışların hızlanmasını beklediklerini söyledi.

“İŞLERİMİZ YAVAŞ İLERLİYOR”

Alırat, “Turşu sezonu henüz yeni başladı ve bu yüzden işlerimiz henüz yavaş ilerliyor. Havaların soğumasıyla birlikte işlerin açılacağını tahmin ediyorum. Kışa girerken turşu yapmak isteyen vatandaşlarımız en az 500 TL ile bin TL arasında bir fiyatı gözden çıkarmaları gerekiyor. Domates, acur ve kelek 40 TL, kornişon 35-50 TL arasında, havuç da 30 TL’den tezgahlarda satılmakta. Daha önce de dediğim gibi havaların soğumasıyla satışlarımız hızlanacaktır” ifadelerine yer verdi.

MERT ERİŞKİN

Kaynak: MERT ERİŞKİN

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.